Vilken volatilitet är bäst?

Vilken typ av slot ska du då välja? Det beror faktiskt helt på hur du är som spelare. Vissa älskar när maskinen plingar till och ger vinst ofta och bryr sig därför inte om att summan som betalas ut är ganska liten. Andra njuter mer av att känna spänningen som det faktiskt ger att kanske ha en storvinst på lut.  Ytterligare en typ av spelare gillar att blanda de två olika typerna av slots för att få ut det bästa av båda världar.

Det handlar med andra ord om att välja mellan att ha chansen att vinna mindre summor ofta, eller större summor mer sällan. Det är dock bra att känna till vilken typ av volatilitet spelmaskinen har innan du skrider till verket och börjar spela. På så sätt slipper du bli besviken på spelupplevelsen.

Gör spelupplevelsen roligare med kunskap

Även om slots är ganska enkla att förstå sig på är det bra om du lär dig de olika termerna som omger dem, till exempel volatilitet. På så sätt kan du fördjupa din spelupplevelse och styra ditt spelande bättre. Precis som det är med nästan allt annat ger kunskap makt även när det gäller spel. Istället för att bara välja första bästa slot nästa gång du ska spela kan du undersöka vilken volatilitet den har och på så sätt göra ett bättre val. Kanske är du sugen på ett riktigt vinstregn. Då har du större chanser om du väljer en slot med låg volatilitet. Suktar du istället efter att få ta hem en riktig drömvinst? Då väljer du med fördel en slot som har en hög volatilitet. De flesta casinon erbjuder många typer av slots med olika hög volatilitet för att kunna tillgodose alla sina spelares behov. Det kan därför vara väl värt att titta runt i utbudet och prova lite olika slottar innan du hittar en med den volatilitet som du föredrar. Sedan är det bara att hoppas på vinst.